Hirdetés

Ilyen lesz a Chromebox belseje



|

A HP lerántotta a leplet olcsó mini PC-je, a Chromebox specifikációiról.

Hirdetés

A HP háza táján már egy ideje fel-felbukkant, ám a közelgő Computex beharangozó sajtótájékoztatóin már hivatalosan is megerősítést nyert a Chromebox névre hallgató mini PC-k érkezése. Sőt a gyártó szinte a teljes specifikációról is lerántotta a leplet, alig hagyva nyitott kérdéseket a júniusban piacra kerülő eszköze kapcsán.

Hirdetés

Az információk alapján két különböző modellt vásárolhatunk majd a Chromeboxból, melyeket az alaplap (és emiatt nyilván az ár) különböztet meg lényegesen egymástól. Az olcsóbb modellbe egy Intel Celeron 2955U jelű, míg a combosabb kialakítású példányba egy Haswell i7-4600 CPU kerülhet. Memória területén maximálisan 8 GB-nyi RAM, illetve 16 GB belső tárhely található az apróságban, melyet a beépített SD kártyaolvasó segítségével lehetőségünk nyílik tovább bővíteni. Csatoló felületekből rendelkezésünkre áll majd négy 3.0-ás szabványú USB, egy HDMI, egy DisplayPort, egy audio kimenet, illetve egy Gigabit Ethernet csatlakozó is. Vezeték nélküli technológiák közül Bluetooth 4.0 és N szabványú Wifi beépítéséről szólnak a hírek.

 

A Computexen remélhetőleg a különféle specifikációkhoz tartozó árakról is szó esik majd, ám eddigi híresztelések alapján a legolcsóbb verzió 200 $-ért kerülhet a polcokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.