Hirdetés

Imation Apollo Expert UX 500GB



|

Az Imation Apollo sorozat sem szűkölködik tárhelyben, ami mindig velünk lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, nagyon kapósak a külső merevlemezek, mivel minden hónapra jut legalább egy új darab valamelyik gyártótól, tehát van kereslet a hordozható nagy tárolókapacitás iránt. Az Imation Apollo sorozat sem szűkölködik tárhelyben, a tesztelésre kapott Expert UX 500 gigabájtos, ennél már csak kisebbet találhatunk (320 gigabájt) a gyártói palettán.


A vékony gumiborításba bújtatott műanyag ház fektetve, illetve egy kihajtható fülnek (ami díszítőelemként is funkcionál) köszönhetően állítva is elhelyezhető. Az említett gumiborítás jó hatással van a zajcsökkentésre is, aminek következtében a beépített 2,5 hüvelykes Samsung HM500LI merevlemez rezgései nem jutnak át rajta. A készülék tápellátását és az adatok átvitelét dupla USB-csatlakozóval ellátott vezetékkel oldották meg a készítők, más csatlakozási lehetőség nincs.

 

imation.jpg
 

 


Hiányoltuk az eSATA-csatlakozási lehetőséget, mivel a merevlemez átviteli sebességben és hozzáférési időben is sokkal jobban teljesítene, mint az ebben a tekintetben erősen limitált USB-kapura csatlakoztatva. A készülékház hátoldalán még egy „Sync” feliratú gomb is található, amivel a mellékelt backup szoftvert indíthatjuk el.

 

imation_ae_ux.png
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.