Hirdetés

Íme a világ legaranyosabb nyomtatója - videó



|

Nem helyettesíti majd a klasszikus otthoni vagy munkahelyi nyomtatókat, de a minatűr Berg printer annyira bájos, hogy van benne fantázia.

Hirdetés

A londoni Berg dizájnstúdió által megálmodott nyomtató különlegessége nem csak méretében mutatkozik meg, az is előnye, hogy a nyugtáknál használt hőpapírral fut, tehát tintapatron nélkül képes kinyomtatni sok hasznos dolgot számunkra.



A gyártó ígérete szerint 2012-ben meg is jelenhet az apró gép, amelyhez máris olyan partnerek csatlakoztak, mint az Arup, a foursquare, a Google, a The Guardian, és a Nike. A nyomtató wifi-vevővel lesz felszerelve, így könnyedén követi majd a fent említett cégek RSS-feedjét, és igény szerint hordozható méretben nyomtatja is nekünk, amire szükségünk lehet ezekből, de saját listát, jegyzetet is könnyedén papírra varázsolhatunk fele. Mindezt akár számítógép nélkül is, hiszen a fenti cégek által adott tartalmat okostelefonnal is elérhetjük.


Ráadásul a mosolygós arc szimpatikussá is teszi a Berg nyomtatót, az alábbi videó pedig eloszlat minden kétséget: valóban egy nagyon aranyos nyomtatóval van dolgunk.

Hello Little Printer, available 2012 from BERG on Vimeo.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.