Hirdetés

In Win: elérhető a Dragon Rider PC-ház



|

Elsősorban a játékosok kedvence lehet az öt ventilátorral szerelt Dragon Rider.

Hirdetés

Az In Win örömmel jelenti, hogy a már korábban bemutatott Dragon Rider Európában immáron megvásárolható. A PC-ház elsősorban a játékosok és a fanatikusok tetszését nyerheti el. Az acélból készült torony elöl és oldalt is lyukasztott, hálós szerkezetű panelt kapott, és kívül-belül fekete.

 

Az I/O-panel meglehetősen gazdag: két USB 3.0-ás, két USB 2.0-ás, két eSATA, Firewire és audio portok egyaránt találhatóak rajta. A Dragon Rider 556 x 239 x 578 milliméteres, és 10 kilogrammot nyom. Öt darab 5,25 hüvelykes meghajtó befogadására alkalmas, és van benne hely egy 2,5 hüvelykes, valamint további hat 3,5 hüvelykes eszköznek is.

 

A házat vízhűtésre is előkészítették, hátul négy előfúrt lyukat találunk. Azonban a beépített hűtésre sem lehet panasz, amely öt légkavaróból áll: előre, hátulra, felülre és az alaplap mögé egy-egy 120 milliméteres ventilátor került, oldalra pedig egy kék LED-ekkel megvilágított 220 milliméteres változat. Az In Win Dragon Rider ára 130 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.