Hirdetés

Infómorzsák a következő generációs Intel processzorról



|

Visszatér a Hyper-Threading?

Hirdetés

A 45 nanométeres gyártástechnológiával több új processzor is érkezik, azonban a négymagos Yorkfield kódnevű processzor mellett jön egy még erősebb változat, a Bloomfield.

A Bloomfield ugyan négy magos processzor lesz, de egyszerre nyolc szál kezelésére lesz képes, akárcsak a régi Hyper-Threading technológiával készülő processzorok, amely a Core processzorcsalád megjelenésével végleg eltűnt a processzorokból. Várhatóan az új fejlesztés a Hyper-Threadingnél jóval hatékonyabb lesz, így könnyen előfordulhat, hogy új nevet kap majd.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bloomfied integrált DDR 3 memóriavezérlővel érkezik, és a következő generációt képviselő Socket B foglalatba illeszkedik, illetve támogatja a CSI-t, ami leginkább az AMD HyperTransport buszrendszeréhez hasonló megoldást takar.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.