Hirdetés

Ingyen Assassin's Creed III az MSI GeForce GTX 650 Ti-hoz



|

A karácsony közeledtével a gyártók mindent megtesznek a vásárlók elcsábításáért.

Hirdetés

A karácsonyi ünnep közeledtével a hardvergyártók mindent igyekeznek megtenni annak érdekében, hogy elcsábítsák a vásárlókat, illetve, hogy többet adjanak a riválisoknál. Ezúttal az ingyen játékoké a főszerep, legalábbis ami a videokártyák piacát illeti. Az AMD azzal szállt harcba, hogy úgynevezett Never Settle csomagokkal állt elő, amelyekben egy, kettő vagy három plusz játékot adnak a felhasználóknak (például FarCry 3 vagy Hitman Absolution).


Erre a lépésre az NVIDIA partnereinek is válaszolniuk kell, ha versenyben akarnak maradni. Az egyik első az MSI volt, amely úgy döntött, ingyenes letöltéshez segítő kupont csomagol, az Assassin's Creed III-hoz, minden egyes GeForce GTX 650 Ti videokártyája mellé.


Az akció a világ minden táján érvényes a vásárlókra, kivéve Japánban és Kínában. Várhatóan az NVIDIA többi partnere is hasonló ajándékkal készül majd az ünnepekre, azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy ezeket a promóciókat mindig újabbak követik, lásd az AMD akcióját.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.