Hirdetés

Ingyenes az AVS DVD Player!



|

Ajándék ló ismerős dizájnnal és csali rippelési lehetőséggel.

Hirdetés

...de szinte mindegyikre jellemző, hogy nem a megszokott, WinDVD-re vagy PowerDVD-re hasonlító, hagyományos kezelőfelülettel rendelkeznek. A most megjelent AVS DVD Player viszont igyekszik messze menőleg kiaknázni a hagyományos kezelőfelület nyújtotta népszerűséget.

 

Az ismerős kinézet némileg átalakítható, a telepített programban háromféle bőr közül választhatunk. Maga a lejátszó minimális beállítási lehetőséggel rendelkezik, a nagy elődök funkciógazdagságából nem sok mindent örökölt meg. A DVD-Video mellett lejátssza a legtöbb ma népszerű videoformátumot is, ehhez saját kodekeket használ. Megmagyarázhatatlan furcsasága az új lejátszónak, hogy a megnyitott DVD-nek sem a képarányát, sem annak eredeti méretét nem ismeri meg alapban, szerencsére a teljes képernyőre nyitott filmmel már kevesebb a gond.

Másik érdekessége a kezelőfelületen található nagy RIP gomb. Evvel lehetne elvileg DVD-filmjeinket AVI-ba másolni. Elvileg, mert gyakorlatilag ez csak mézesmadzag, a tényleges rippelési funkciót a cég 24 eurós AVS Video Tools csomagjának megvásárlása után tudjuk csak beüzemelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.