Hirdetés

Instant fényképezővel újított a Leica



|

A kategóriájában drága, de 300 dollárért házon belül olcsónak mondható a Leica Sofort.

Hirdetés

Megfizethető fényképezővel újított a Leica, amely ezúttal nem a prémium gépei kínálatát bővítette, hanem egy instant fényképezőt tett le az asztalra. 

Hirdetés

A Leica Sofort novemberben, 299 dollárért érkezik a boltokba, és a Fujifilm Instax megoldását használja a fotózás utáni azonnali képkészítéshez. 

Több automata módja is van a Sofortnak, amely így bulikat, embereket, sportokat és mozgást is meg tud örökíteni. Sőt, szelfimódja is van, az elülső oldalon egy tükörrel. 

A Leica színes és fekete-fehér filmcsomagot is kínál a Soforthoz, valamint sok kiegészítőt. Maga a fényképező fehérben, narancssárgában és mentazöldben lesz elérhető. 

Az instant fényképezők világában a Sofort nem számít olcsónak, ugyanakkor a Leica magas árazását figyelembe véve különösebben drágának sem mondható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.