Hirdetés

Intel: 140-féle ultrabook készül



|

A cég szerint 20 különböző, Windows 8-ra készített tablet is gyártásban van.

Hirdetés

Az Intel hivatalosan frissítette az ultrabookokat és tableteket illető törekvéseit, illetve azt, hogy mivel készül a piacon megnyerni a vevőket. A santa clarai cég elmondása szerint jelenleg összesen 140-féle ultrabook van gyártásban, de legalábbis fejlesztés alatt. Ez a szám 2011-ben 110 volt.

 

A 140-ből 40 érintésérzékeny kijelzőt kap, 12 pedig tabletté alakítható. A modellek egy részének a vételára nem lépi túl a 700 dollárt. Az Intel elégedett az Ivy Bridge-alapú eszközök előretörésével, noha sokak szerint az óriási és folyamatos kampányuk nélkül azt sem tudná senki, mi az az ultrabook.

 

Az Intel ügyvezetője egyben azt is megerősítette, hogy 20 különböző olyan tablet készül, amely a Windows 8-at futtatja majd, továbbá alacsony erőforrás-igényekkel és árral kerül a piacra. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.