Hirdetés

Intel részesedés a Grisoftban



|

Hirdetés

A beruházás a Cseh Versenytanács jóváhagyásával történt.

A Grisoft termékeit a világméretű termékelosztó hálózatának közreműködésével több mint 25 milló számítógépen használják. Ezek a megoldások minden elterjedt operációs rendszerben és működési környezetben használható.

"Azzal, hogy részesedést szereztünk a Grisoftban az Intel Capital kifejezi, hogy támogatja az antivírus szoftverek fejlesztését szerte a világon" - mondta Arvind Sodhani az Intel Capital elnöke. "A stratégiai együttműködés keretében az Intel azon lesz, hogy segítse a Grisoftot abban a törekvésben, hogy a kisvállalati szektor és az egyéni felhasználók számára biztonságossá tegye a számítógéphasználatot." Az együttműködés feltételeinek megfelelően az Intel Capital szintén segíteni kívánja a Grisoftot abban, hogy termékei új felhasználókat szerezve, a piac új szegmenseire, juthassanak el, akárcsak abban, hogy tovább fejlesszék biztonsági alkalmazásaikat.


A jelenlegi az Intel Capital eddigi legnagyobb tőkebefektetése Közép-Kelet Európában. "Az Intel Capital egy világszintű befektetési társaság, azzal a céllal, hogy új technológiákban élenjáró cégekbe ruházzon be szerte Európában, illetve más kontinenseken" - nyilatkozta Sodhani.

"A Grisoft káprázatos gyorsasággal nőtte ki magát cseh antívírus fejlesztő cégből világszínvonalú játékossá" - mondta Gabriel Eichler a Grisoft elnöke. "AVG szoftverünk, amely most már tűzfalat is tartalmaz több mint 25 milló számítógépet véd világszerte. A biztonságos számítógépekkel kapcsolatos növekvő szükséglet és ezek egyre összetettebbé válása kombinálva ügyfeleink és a tesztelők pozitív visszajelzéseivel, segítenek minket abban a törekvésünkben, hogy a Grisoft folytassa a megkezdett utat és a piaci szegmensben világvezetővé váljon. Úgy éreztük, hogy ez a megfelelő időpont, hogy megragadjuk a lehetőséget és egy befektető segítségével, tovább javítsuk kilátásainkat."

A Grisoft a Cseh Köztársaságban lévő Brno-ban, illetve az Amerikai Egyesült Államokban rendelkezik irodákkal.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.