Hirdetés

Internetes monitor a HP-tól



|

A Hewlett-Packard Passport 1912nm egy energiatakarékos gépet rejt magában.

Hirdetés

A Hewlett-Packard mondhatta el, hogy a világon elsőként mutatott be internetes monitort. Mit jelent ez? Gyakorlatilag egy asztali monitort, amelybe egy energiatakarékos gépet rejtettek. A Passport 1912nm a Texas Instruments 1 GHz-es OMAP4430-as processzorát használja, és ez segít a beágyazott böngészőnek és a multimédiás alkalmazásoknak is.

 

A gépre nem kerül valódi operációs rendszer, valójában inkább okos-TV-szerű képességekkel rendelkezik. Van Adobe Flash-bizonyítvánnyal rendelkező böngészője és egy médialejátszója, amely képekkel és zenékkel boldogul el. A kijelző 1366 x 768-as felbontású és 600:1 kontrasztarányú, továbbá 5 milliszekundumos válaszidejű.

 

A beépített POWERVR SGX540-es grafikus gyorsító a 3D-s felületeket támogatja, azonban a böngészésen és a médialejátszón kívül másra nem használható. A gép előnye, hogy mindössze 3,65 kilogramm, a fogyasztása pedig maximum 50 watt. A Passport 1912nm billentyűzettel, egérrel, USB hubbal és kártyaolvasóval együtt 205 euróért vásárolható meg. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.