Hirdetés

Iomega NAS-ek SSD-meghajtókkal



|

Az új StorCenter PX szériás modellek merevlemezt és SSD-t egyaránt képesek kezelni.

Hirdetés

Az Iomega újító szellem jegyében mutatta be legújabb StorCenter PX szériás hálózati adattárolóit. Az új NAS-ek ugyanis nem csak a merevlemezeket képesek kezelni, azokba SSD-meghajtó is helyezhető. Természetesen ilyen esetben a megnövelt sebességnek a kapacitás esik áldozatául.

 

A három új bemutatott eszközből egy rackbe tehető, kettő oszlopos, asztali modell. A rackbe helyezhető StorCenter px4-300r négy férőhellyel rendelkezik, ez merevlemezek esetében maximálisan 12 TB tárkapacitásra elegendő. Az NAS üresen, vagy 8, illetve 12 terabájt tárhellyel is kapható, ára eszerint 2300 és 3800 dollár között mozog.

 

A StorCenter px4-300d és a px6-300d már oszlopos kialakítású asztali modellek. Ezek szintén hasonló feltételekkel vásárolhatóak meg, és szintén maximálisan 12 terabájtnyi helyet képesek kezelni. Utóbbi két eszköz esetében az indulóár 800-1200 dollár, míg a maximális 3-4000 dollár. A szállításokat május 11-én kezdik meg.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Adatmentés

RAID

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.