Hirdetés

IPS-alapú monitorok az LG-től



|

Az LG egyenesen négy új, IPS panellel szerelt kijelzővel jelentkezik.

Hirdetés

Az IPS-alapú monitorok hírneve az Apple-től ered. A hagyományos panelekkel szemben jobb betekintési szöget és élesebb színeket is kínál az IPS. Az LG úgy döntött, ideje ilyen panellel szerelt monitorokat is kínálnia: egyenesen négyet mutattak be.

 

Az IPS206T, IPS226V és IPS236V típusokat otthoni felhasználására szánják, az IPS2321P-t profi felhasználásra. A LED-es háttérvilágítású kijelzők 20, 21,5 és 23 hüvelykesek. A mindössze 1,9 centiméter mélységű megjelenítők energiafogyasztása az ígéretek szerint jelentősen csökkent.

 

Az első modell kivételével mindegyik monitor 1080p-s felbontásra képes, 6ms-os válaszidő mellett. Mindegyik változat 5 000 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal és 250 cd/m2 fényerővel rendelkezik. Az IPS panel miatt a betekintési szög 178 fok. A kijelzők külseje fekete műanyagból készült. Ha szeretnénk forgatni is a monitort, vagy pivot funkciót igénybe venni, akkor a beépített hangszórókkal felvértezett IPS2321P-t kell választanunk. Árakról és megjelenésről egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.