Hirdetés

Itt a G.Skill két Ripjaws mechanikus gamer billentyűzete



|

A KM780 RGB és a KM780 MX modellekkel bővült a Ripjaws széria.

Hirdetés

A G.Skill két új mechanikus billentyűzettel bővítette a Ripjaws szériáját. Mindkettő a gamereknek szól. 

Hirdetés

A KM780 RGB és a KM780 MX egyaránt Cherry kapcsolókkal érkeznek. Az igazi különbség a két eszköz között az, hogy az előbbi a Cherry RGB kapcsolóit és RGB háttérvilágítást használ. 

Ezen belül is a KM780 RGB a Cherry MX RGB Brown és a Cherry MX RGB Red kapcsolótípusokkal, a KM780 MX a Cherry MX Brown és a Cherry MX Red kapcsolókkal lesz elérhető. 

Az év vége felé mindkettőből lesz Cherry MX Blue-alapú kivitel is. Mindegyik kapcsoló 50 millió leütést visel el az élettartama alatt, pluszban pedig egy 2 milliméteres alumínium réteget is bevetett a G.Skill. 

Bónuszként a gombok cserélhetőek, amihez kiszedő és tok is van. 

Szintén extra, hogy a jobb oldalon 5 médiagomb, a bal oldalon 6 programozható makrogomb van. Ezeken felül akad további hét plusz három funkciógomb is. 

Szükség szerint hátulra az egér kábele is odacsíptethető. A Brown kapcsolós változatok már kaphatóak, 159,99 és 119,99 dolláros árakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.