Hirdetés

Itt a legerősebb Core i3



|

Nem mutatkozott be formálisan az Intel legújabb Core i3-as processzora.

Hirdetés

Nem mutatkozott be formálisan az Intel legújabb Core i3-as processzora, azonban a vállalat MDDS adatbázisának a frissítése miatt kiderült, hogy érkezik a Core i3-3250, amely az eddigi leggyorsabb tagja lesz a Core i3-as szériának, amit az Intel valaha gyártott.

Bár pontos specifikációk nem láttak napvilágot, annyi bizonyos, hogy a rekord ellenére mindössze egy kétmagos CPU-ról van szó, amely Ivy Bridge-M-2 magot használ. A meg nem erősített hírek szerint a két mag 3,5 GHz-en üzemel majd, az L3 cache mérete pedig 3 MB. A lapkára integrálnak még egy HD 2500-as videovezérlőt is.

Az 55 wattos fogyasztású processzor egy asztali Ivy Bridge lapka, amely LGA1155-ös foglalatokba illeszthető be. Azt egyelőre nem tudni, hogy az új Core i3-as CPU mikor kerülhet a boltok polcaira, ráadásul a hivatalos bemutatóra is várni kell még egyelőre. Az Intelnek egyes vélemények szerint olyan modellekre is szüksége lenne, amelyek áthidalnák a Pentiumok felé nyitva álló szakadékot.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.