Hirdetés

Itt a leggyorsabb DDR4-es memória



|

3333 MHz-es órajellel érkeznek a G.Skill DDR4-es memóriái.

Hirdetés

Amerikában már kaphatóak, máshol hamarosan megjelennek a G.Skill legújabb memóriai, amelyek természetesen már DDR4-es modulokat jelentenek. A Ripjaws 4 RAM-ok azért érdekesek, mert az egyik 4 x 4 gigabájtos kit a piac jelenlegi leggyorsabbja, a maga 3333 MHz-es órajelével. 

Hirdetés

Miközben a 3333 MHz-es órajelű memóriák az abszolút csúcsot képviselik, addig ettől visszafogottabb, de szintén DDR4-es kiadások is vannak a sorozatból. A 16 gigabájtos kitek 3300 és 3200 MHz-es órajelek mellett is elérhetőek. 

Sajnos ezúttal is elmondható, hogy a DDR4-es memória nem csak azért drága, mert egy Intel X99-es alaplapra is szükség van hozzá, hanem azért is, mert még eléggé új. A G.Skill Ripjaws 4 3333 MHz-es moduljait például Amerikában 700 dollárért lehet hazavinni, tehát majd 170 000 forintért. Mindebből kiindulva a DDR4-es RAM-ok még sokáig nem kerülnek az átlagfelhasználók gépeinek a közelébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.