Hirdetés

Itt a leggyorsabb GeForce GTX 680



|

A Point of View GeForce GTX 680 “BEAST/Backplate” a jelenlegi legerősebb GTX 680-as modell.

Hirdetés

A GeForce GTX 680-as grafikus kártyák között a leggyorsabb címet egy új modell vette át, amelyet a Point of View mutatott be: ez a GeForce GTX 680 “BEAST/Backplate”. A kártya meglehetősen egyszerű hűtést kapott, már amennyire ilyen szinten egyszerűnek lehet nevezni egy hűtési rendszert.

 

A kártya egyértelműen nem ezen a téren arat majd nagy sikereket, azonban a Point of View annyira bízik az új vezérlőben, hogy a GPU órajelét 1162 MHz-re emelte. Az első tesztek már meg is erősítették, hogy a jelenleg kapható GTX 680-as kártyák között valóban ez a leggyorsabb változat.

 

Az egyébiránt kifejezetten csendesnek mondott szörnyeteg hőmérséklete nem lépte át a 71 Celsius-fokos értéket. Bár konkrét árról egyelőre nincs információ, a cédulán vélhetően több mint 550 euró szerepel majd. A PoV GeForce GTX 680 “BEAST/Backplate” kiváló lehet azok számára, akik nem elégednek meg referenciamodellel, de nem is kívánnak egyedi tuningmegoldásokkal bajlódni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.