Hirdetés

Itt a Lenovo pehelykönnyű tabletje



|

Nem csak a súlya, de az ára is kifejezetten alacsony.

Hirdetés

A táblagépek terén nem egyszerű újat mutatni, hiszen az Apple és a Samsung megmutatták, hogyan lehet egy megbízható eszközt aprócskára zsugorítani, a Razer pedig a játékosokat nyűgözte le egy elképesztő teljesítményű gamer tablettel, így szinte minden oldal igényeit kielégítették már.

Hirdetés

A Lenovo most bemutatott táblagépének egyáltalán nem kell szégyenkeznie, hiszen minden tekintetben a legjobbak közé sorolható. A Tab S8 névre keresztelt eszköz egy 8 hüvelykes tablet, amely majdnem olyan vékony, mint a retinás iPad mini vagy az új Samsung Tab S 8.4. A mindössze 79 mm vastag és 0.3 kg súlyú eszköz könnyebb, mint az iPad, és ami a legfontosabb, az ára mindössze 200 dollár, alig fele az előbb említett két táblagépnek.

A Lenovo mérnökei nem csak a külsőségekre figyeltek oda, a Tab S8 belsejére sem lehet panaszunk. A hét órás üzemidő csak hab a tortán, a tablet ugyanis egy 8 megapixeles kamerát, 1920x1200-as kijelzőt, 2GB RAM-ot és egy 4 magos Atom processzort kapott. A programok futásáért egy Android 4.4 KitKat felel, így frissítgetnünk se nagyon kell majd a következő verzió megjelenéséig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.