Hirdetés

Itt az NVIDIA belépőszintű videokártyája



|

Átlagosan 23 ezer forintba kerül a GeForce GT 730.

Hirdetés

Amikor azon gondolkozunk, hogyan újíthatnánk fel kevés pénzből a gépünket, akkor elsőként egy SSD-re kell gondolnunk. Ha azt már beszereztük, akkor még mindig van lehetőségünk olyan olcsóbb alkatrészeket vásárolni, amelyek költséghatékony módon javíthatnak a régi PC-nken. 

Hirdetés

Ilyennek tekinthető az NVIDIA új belépőszintű videokártyája, a GeForce GT 730 is. A grafikus vezérlő ugyanarra a 28nm-es gyártástechnológiával készült GK107-es GPU-ra épül, ami a GeForce GT 740-ben is megtalálható, ugyanakkor alacsonyabb órajelekkel és kevesebb DDR3-as memóriával dolgozik. 

A GPU órajele 908 MHz, az 1 GB memóriáé 1,8 GHz. A kártya alapesetben alacsony profillal és léghűtéssel rendelkezik, de létezik passzív hűtéses, két kártyahelyet elfoglaló változat is. A gyártópartnerek szintén mutattak be tuningolt verziókat, amelyek emelt órajellel és akár 4 GB memóriával rendelkeznek. Többek között van már GT 730-a a PNY-nak, a KFA2-nek, a ZOTAC-nak, az MSI-nak, a Gainwardnak, a Palitnak, az EVGA-nak és a Manlinek is. Jó hír, hogy mivel a modern integrált grafikus megoldásokra nem jelent mérhetetlen fenyegetést a kártya, ezért az átlagára 23 ezer forint körül alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.