Hirdetés

Itt egy alaplap, ha kitartanál az AM3+ foglalatú CPU-d mellett



|

Az ASUS legújabb alaplapja a TUF Sabertooth 990FX R3.0.

Hirdetés

Van, hogy ideje processzort cserélni, és előfordul, hogy megéri kitartani a meglévő mellett. Aki úgy dönt, hogy meghagyná az AMD AM3+ foglalatú processzorát, de felújítaná a gépét, annak kedveskedik az ASUS egy új és időtálló alaplappal. 

Hirdetés

A TUF Sabertooth 990FX R3.0 a harmadik TUF szériás megoldás AMD 990FX lapkakészlethez. Ideális választás ez mindenkinek, aki még néhány évig kitartana az AMD FX CPU-ja mellett. 

Az alaplap négy darab 10 Gbps-os USB 3.1 portot (USB-C-t is) kínál, nyolc 5 Gbps-os USB 3.0 porttal, továbbá egy 20 Gbps-os M.2 slotot NVMe-támogatással. 

Az energiát egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja, és maximum a 220 wattos fogyasztású FX-9000-es processzorokkal tud megbirkózni. 

Négy DDR3-as foglalata és négy PCI-Express 2.0 x16 slotja van, öt darab 6 Gbps-os SATA port mellett. Adott a 8-csatornás HD audio és a gigabites Ethernet is az UEFI BIOS-szal szerelt alaplapon, amelynek az ára sajnos ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.