Hirdetés

Itthon is kapható a Genius fadobozosa



|

Szilárd fa burkolatot és MP3 bemenetet is kapott az SP-HF360x.

Hirdetés

Egyre másra jelennek meg a sokcsatornás csoda hangfal készletek, de máig vannak helyek - tipikusan íróasztalok -, ahova két csatorna éppen elég. Ilyen igényekhez mérték szilárd MDF fába csomagolt hangfalukat a Genius tervezői. A fadoboz jobb hangzással kecsegtet, annyi pedig biztos, hogy barátságosabb, nappali-képesebb megjelenést biztosít a szokásos műanyag burkolatoknál. Az előlapra a ki- és bekapcsolón kívül hangerő -, basszus - és hangszínszabályzót helyeztek el a tervezők. Megtalálható rajta még az egyéni zenehallgatást lehetővé tevő fejhallgató csatlakozó, illetve egy úgynevezett line in jack (vonali bemenet) - ebbe MP3 lejátszó és egyéb audio eszközök csatlakoztathatók.

 

 

sp-hf360x_.jpg
 

 

 

Az SP-HF360x hangfal 10 wattos teljesítményű, a tornyok súlya egyenként valamivel több mint 3 kilogramm, ami bizakodásra ad okot a hangminőséggel kapcsolatban. A faburkolat pozitív, természetbarát hatású, ennél többet akkor mondhatunk, ha kipróbáltuk a készüléket.

 

A Genius 2.0 csatornás hangrendszere már beszerezhető, ajánlott fogyasztói ára 5900 Ft.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.