Hirdetés

Új asztali gépek az Acertől



|

Két új asztali PC-vel jelentkezik a világ második legnagyobb számítógép-gyártója: itt az Aspire M3 és az X3.

Hirdetés

Az Acer a világon a második legnagyobb számítógép-gyártó; azonban ha valaki meghallja a nevét, a notebookjaira és netbookjaira gondol; és nem véletlenül. Az Acer sokkal ismertebb ezen termékei miatt, mint asztali számítógépei miatt.

 

Azonban az Acer asztali PC-ket is gyárt, ennek legújabb bizonyítékai pedig a frissen bejelentett Aspire M3 és X3. Az X3-at egy SFF házba építették, és 4 gigabájt RAM került bele. Processzorok közül széles a választék, így szóba jöhet az Athlon II, Phenom II, Core i3 és a Pentium E6600 is. A GeForce 9200-as grafikus kártyával ellátott Aspire X3-ba maximum 1 terabájtnyi merevlemez kérhető.

 

Az Aspire M3 esetében processzorból kisebb a választék, ugyanis vagy Athlon II vagy Phenom II CPU-t kérhetünk. Jó hír viszont, hogy itt már két grafikus kártyából lehet válogatni, a GeForce 9200 mellett ugyanis a Radeon HD 5450 is belekerülhet az M3-ba, amely maximum 640 GB tárhellyel érkezik.

 

Mindkét új asztali PC ára a választott hardverektől függ, indulóáruk azonban megegyezik, 450 dollárért hozhatóak el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.