Hirdetés

Új rekord a Corsair Dominator GT RAM-jaival



|

A gyártó büszke lehet a Dominator GT GTX6-os memóriákra, amelyek DDR3-as sebességrekordot döntöttek.

Hirdetés

A Corsair büszke lehet memóriamoduljaira, amelyek új DDR3-as sebességrekordot döntöttek. Egészen pontosan a Dominator GT GTX6-os RAM-okról van szó, amelyek dual channelben döntöttek memóriafrekvencia-rekordot.

 

A RAM-ok elérték a 3078,2 MHz-es órajelet CL8-11-8-31, 1T időzítés mellett, valamint 3059,4 MHz-et produkáltak CL7-11-8-31, 1T mellett. A rekorder, akinek sikerült véghez vinni ezt a teljesítményt, Matthias Zronek. A világrekordot a CPU-Z hitelesítette.

 

A tesztgép egyébként egy Gigabyte P55-A-UD7-es alaplapra épült, és a két Dominator GT CMGTX6-os RAM modulhoz egy Intel Core i7-870-es processzor társult. A Corsair megjegyezte, hogy a RAM moduláris dizájnja miatt lehetőség volt egy Besi Memory-Freezer hűtőt közvetlenül a RAM hűtőbordáira csatlakoztatni. Ezt kiegészítve némi folyékony nitrogénnel még a -90 Celsius-fokos hőmérséklet is elérhető közelségbe került.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.