Hirdetés

Újabb GTS 450 a Sparkle-től, egyedi hűtéssel



|

A 92 milliméteres légkavaró 9%-kal csendesebb működést ígér a referenciamodellhez képest.

Hirdetés

A Sparkle Computer már többször kísérletezett az NVIDIA 40nm-es GF106-os GPU-jával. Ennek eredménye volt például az egyslotos GeForce GTS 450 is. Most egy dual slotos hűtővel felvértezett, egyedi kialakítású modellt mutatott be a gyártó.

 

Az új GeForce GTS 450 alap, gyári órajelekkel rendelkezik. Ennek ellenére a hűtés terén többet mutat a referenciamodellnél. A 92 milliméteres ventilátor nem csak hatékonyabb az eredeti megoldásnál, de 9%-kal csendesebb is.

 

A 192 CUDA maggal operáló kártya 128 bites memóriabuszt használ, a GPU órajele 783 MHz, az 512 MB GDDR5-ös VRAM pedig 3608 MHz-en jár. Kimenetek tekintetében a megszokott dual-DVI és HDMI csatlakozók állnak rendelkezésre. A kártya ára egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.