Hirdetés

Januárban jöhetnek a GTX 1050-es notebookok



|

A hírek szerint az összes fontosabb gyártó előáll majd egy-két modellel.

Hirdetés

A gamer laptopok egészen az elmúlt hónapokig nem tudták felvenni a harcot az asztali számítógépekkel, hiszen a masszívan magasabb áruk ellenére messze megfontoltabb sebességgel számítgatták a képkockákat, a processzoruk helyett tipikusan inkább a GPU-juk jelentette a szűk keresztmetszetet. Az NVIDIA GeForce 10-es szériával megváltozott a helyzet, a jelenleg már elérhető GTX 1080 / 1070 / 1060 grafikus vezérlők az asztali gépes társaikhoz hasonlítható teljesítményt nyújtanak.


Hirdetés


Persze a kérdéses GPU-kkal szerelt termékek nem éppen olcsóak, a gamerek többsége számára a laptopos GeForce GTX 1050 hozhatja el a relatíve megfizethető áron teljesen használható teljesítményt kínáló gamer laposok korát. A jelenlegi információk alapján az első GTX 1050-es noteszgépek a januári Consumer Electronics Show-n válhatnak hivatalossá, többek közt az ASUS, a Gigabyte, az MSI, továbbá a Lenovo is leleplezhetnek majd néhány modellt.


(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.