Hirdetés

Játékos A-Data memóriák



|

Két új, 8 gigabájtos memóriacsomaggal jelentkezett az A-Data, az XPG Gaming Series-ből.

Hirdetés

Az A-Data Technology két új DDR3-mas memóriacsomagot mutatott be, amelyek az XPG Gaming Series tagjai, és dual-channelben működnek. A 8 GB DDR3-1866 és a 8 GB DDR3-2133 egyaránt játékosoknak készült, a cél pedig az elégséges kapacitás mellett a legnagyobb teljesítmény elérése volt.

 

A modulok, amelyek az 1866G és a 2133G kiteket alkotják, 1866 és 2133 MHz-es órajelen működnek. Az 1,65 volton üzemelő memóriák időzítése 9-11-9-27. A megfelelő hűtés érdekében minden modulra egy plusz alumínium hőleadó került.

 

Az A-Data mindegyik memóriacsomagra élettartam-garanciát vállal. A szállításokat már meg is kezdte a gyártó, egyelőre azonban csak a Gaming Series V2.0 1866G néven keresendő kitet érdemes "vadászni", ugyanis még csak az vásárolható meg. Ára 125 euró.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.