Hirdetés

Játékos monitor az EIZO-tól



|

A 23 hüvelykes Foris FS2331 LCD-monitor az otthoni felhasználóknak készült.

Hirdetés

Az EIZO neve a monitorok tekintetében inkább a professzionális felhasználást jelenti, azonban a gyártó most az otthoni felhasználóknak is szeretett volna kedveskedni. Így született meg a játékra is kiváló, Foris FS2331-es LCD-kijelző.

 

A 23 hüvelykes, vertikális elrendezésű panel az ígéretek szerint nem csak játékokhoz, de filmnézésre és fotószerkesztésre is kiváló. A megjelenítő natív felbontása 1920 x 1080 pixel, dinamikus kontrasztaránya 10 000:1. A 7 milliszekundumos G2G válaszidő mellett 300 cd/m2 fényerő jellemzi a két darab 0,5 wattos hangszóróval felvértezett monitort, amire EcoView szenzor is került. Utóbbi a környezeti fényerőhöz mérten képes beállítani a monitort; az energiatakarékosság jegyében.

 

A D-Sub, DVI és dupla HDMI csatolókkal felvértezett monitor hat előre beállított sémával érkezik, és öt év garanciát vállal rá az EIZO. A Foris FS2331 a tervek szerint hamarosan megtalálható lesz a boltok polcain, ára azonban egyelőre nem ismert.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.