Hirdetés

Játssz otthonról, hogy a Hungaroringen egy Nissan 370Z-t vezethess



|

A Nissan GT Academy hazánkba is megérkezett. A Sony és a Nissan tehetségkutató versenyének a célja, hogy a legjobb itthoni PlayStation játékosok igazi versenyautóban is kipróbálhassák képességeiket.

Hirdetés

A forró nyár idején és a láthatáron lassan fodrozódó levegő láttán mi sem esik jobban egy hideg sörnél vagy limonádánál. Azért van egy ritka jó tippünk. A Sony és a Nissan 2008-ban létrehozott Nissan GT Academy névre hallgató versenysorozata az Egyesült Államok és Nyugat-Európa mellett mostantól hazánkban is megveti a lábát. Igaz annak regionális változatáról van szó, de az már most sejtet valamit, hogy az anyaeseményen eddig több, mint 1,5 millióan tették próbára magukat.

 

 

Miről szól a Nissan GT Academy? Amennyiben a Gran Turismoban a virtuális kormány és gázpedál mögött jól szerepelsz és lenyomod a többieket, lehetőséged nyílik, hogy a Hungaroringen egy Nissan 370Z-ben ródd a köröket.

 

 

A selejtezők 2012. augusztus 1 kezdődnek és egészen szeptember 8-ig tartanak. A versenyzőknek ezalatt az időszak alatt időmérő köröket kell futniuk egy Amuse NISMO 380RS Super Leggera géppel a Deep Forest Raceway pályán, majd a legjobb köridő mentését továbbítaniuk kell e-mailben a szervezőkhöz. Ezután ez a kedves társaság az eredményeket értékelve kialakítják a harminc fős országos döntő mezőnyét. A döntőbe jutott versenyzők szeptember 22-én, Budapesten vívhatnak meg a ritka kiváltságért, a Nissan 370Z széthajtásáért. 

 

 

Pár megfontolandó apróság a jelentkezéshez:

A jelentkezőknek 18 éven felülieknek kell lenniük, érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel és Magyarországon regisztrált PlayStation@Network azonosítóval kell rendelkezniük. Természetesen a részvételhez szükséges egy PlayStation 3 konzol, valamint a Gran Turismo 5 játékszoftver egy példánya is.

A pontos részvételi feltételek és a verseny lebonyolításának részleti megtalálhatóak a verseny weboldalán: www.gtacademyhu.com/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.