Hirdetés

JBL on tour



|

A JBL kiegészítő hangrendszere minőségi hangzást kínál a notebook felhasználók számára

Hirdetés

Kiváló eszköz erre a célra a kisméretű JBL on tour, amely átmenetileg tökéletesen ellátja a hangosítás feladatát. Teljesítménye mindösszesen 2×3 Watt, de meglepően jó hangja van, de ne várjunk tőle falbontásra alkalmas mélyhangokat. A készülékházban egy D osztályú digitális erősítő kapott helyet, tápellátását pedig egy telefontöltőhöz hasonló tápegység látja el.

 

jblontour.jpg
 

 

A JBL azokra is gondolt, akik útközben szeretnék használni az eszközt, de nincs konnektor elérhető közelségben. Ebben az esetben az áramellátást négy darab AAA méretű ceruzaelem biztosítja, amelyek normál hangerő mellett akár egy teljes napig képesek kiszolgálni a hangszórókat.

A szabványos jack dugónak hála a legtöbb hordozható eszközhöz csatlakoztathatjuk, amelyek szintén rendelkeznek ilyen típusú dugóval.

Az on tour a JBL-től megszokott jó minőséget nyújtja kissé magas áron, de kategóriájában igazán jó vételnek számít.

 

Tulajdonságok: 

  •  2x3 Watt teljesítmény
  •  Beépített digitális erősítő
  •  Jel-zaj viszony: >80dB
  •  Tápellátás 4 db AAA méretű elemmel/akkumulátorral vagy külső táppal
  •  Védőtok

 

Előny: Kis méretéhez képest jó hangminőség

Hátrány: Kissé drága

Teljesítmény: 85

Szolgáltatás: 82

Ár: 25000 Ft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.