Hirdetés

Jobb, kifejezőbb kommunikációt mindenkinek



|

A Microsoft belépő szinten is gondoskodott a kifejező csevegés lehetőségéről a LifeCam VX-1000-rel.

Hirdetés

A Microsoft a belépő szinten is gondoskodott minőségi megoldásról a LifeCam VX-1000-rel, melynek képét nagyon jó minőségűnek találtuk, szerényebb fényviszonyok között is megállta a helyét. Felbontása 640×480 képpont, ami elegendő ahhoz, hogy használható képet kapjanak a beszélgetés túloldalán, így a kommunikáció szabadabb mint csupán hanggal, vagy gépelve lenne. A Live Messengert ajánlja a kamerához gyártója, emellett természetesen bármely más videoképes csevegőszoftverrel működik. Szoftveres extrának a LifeCam rögzítőalkalmazása jár hozzá, itt álló- és mozgóképeket vehetünk fel, azokat egy gombnyomással e-mailben továbbíthatjuk vagy feltölthetjük Live Spaces blogunkra. A Dashboard segítségével könnyed grafikákkal, animációkkal dobhatjuk fel a felvételt.

 

 

mslifecamvx1000__k.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.