Hirdetés

Jobsot nem érdekelte az Apple TV



|

Egy most megjelent könyv szerzője szerint az Apple-alapító „borzalmas üzletnek” tartotta a TV-gyártást.

Hirdetés

A szakma évek óta várja egy, az Apple által gyártott okostévé bemutatását. A pletykát Walter Isaacson Steve Jobs biográfiája indította el, amelyben a szerző azt írta, hogy az Apple 2011-ben elhunyt alapító-vezérigazgatója komoly fantáziát látott a televíziós piac meghódításában.

Egy új könyv azonban mást állít. A Business Insider riportja szerint Yukari Kane, a Wall Street Journal volt riportere a Haunted Empire: Apple After Steve Jobs című kötetben azt írja, Jobs élesen ellenezte, hogy cége saját TV-szetteket dobjon piacra.

Hirdetés

A volt cégvezér a hírek szerint 2010-ben, a vállalat egyik, közel száz vezető munkatárs részvételével megrendezett éves közgyűlésén azt mondta, „a TV borzalmas üzlet. Nem kifizetődő, és az árrés is pocsék.”

Persze, köztudott, hogy Jobs nem egy termékkel kapcsolatban megváltoztatta a véleményét; nem lehetetlen, hogy végül sikerült kisütnie valamit, ami nyerő helyzetbe hozhatja az Apple-t az okostévé-piacon. Így nem marad más választásunk, mint kivárni, hogy Tim Cook és csapata végül piacra dob-e egy valódi Apple TV-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.