Hirdetés

Jön a Blu-ray MacBook és Xbox 360



|

A Sony tárgyal az Apple-lel és a Microsofttal.

Hirdetés

A Sony Electronics US elnöke, Stan Glasgow elmondta, hogy egy média-vacsorán beszélt a két cég képviselőivel.

 

A Blu-ray a végső győztese a nagyfelbontású formátumok csatájának, miután a Toshiba úgy döntött, hogy befejezi a HD DVD eszközök gyártását. Számos cég elkezdte már integrálni az egyik vagy másik HD-meghajtót termékeibe, de az Apple egyelőre nem foglalt állást.

 

A Microsoft a közelmúltig a HD DVD-t jelölte meg, mint ajánlott perifériát az Xbox 360-hoz, de a platformra kijövő játékok DVD-n jelentek meg, a HD DVD bukásával viszont muszáj átállniuk a Blu-rayre.

 

Az Apple a szokásos módon semmit nem hajlandó elárulni a hivatalos bejelentés előtt, valamint a Microsoft sem kívánt válaszolni a Financial Times kérdéseire a megállapodással kapcsolatban.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.