Hirdetés

Jön a Haswell frissítése



|

Jövő tavasszal érkezik meg a Haswell felfrissített kiadása - az Intel nem pihen.

Hirdetés

Bár az idei Computex az Intel Haswell processzorsorozatáról szólt, a gyártó nem teheti meg, hogy túlságosan pihenjen, még akkor sem, ha a Haswellre igen sokáig kellett várni. Időközben kiderült, hogy mik az Intel tervei a jövőre nézve, ami az újabb CPU-k megjelenését illeti. 

A kiszivárgott diák szerint a Haswell mikroarchitektúra viszonylag rövid időn belül komolyabb frissítéseket kap. Ennek az oka többek között az, hogy mivel az AMD és az ARM is folyamatosan dolgozik az új megoldásain, ezért az Intelnek is versenyben kell maradnia - lehetőleg az élen, legalábbis ez a tervük. 

Ha minden igaz, akkor az Intel jövő tavasszal adja ki a Haswell sorozat felfrissített modelljeit, legalábbis ami az asztali processzorokat illeti. Eközben a jövő év második felében érkeznek majd meg a Haswell-E lapkák, amelyek feladata az Ivy Bridge-E lecserélése lesz.  

 

 
Képforrás: VR-Zone
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.