Hirdetés

Jön a lekicsinyített iPad Pro



|

Az új, 9,7 hüvelykes iPad nem az iPad Air 2 utódja lesz.

Hirdetés

Nagyon közel van már az Apple legújabb táblagépének a bemutatója. Eddig biztosra vettük, hogy az iPad Air 3-ról van szó, ami kísértetiesen hasonlít az iPad Próra. 

Hirdetés

A jelek szerint nem véletlenül. Az almás cég új, 9,7 hüvelykes táblagépe nem az iPad Air 2 utódja lesz, hanem a 12,9 hüvelykes iPad Pro egy kicsinyített kiadása

A 9,7 hüvelykes iPad Pro várhatóan az Apple március 15-i rendezvényén mutatkozik be, a 4 hüvelykes iPhone 5se készülékkel együtt. 

Az új tábla a pletykák alapján A9X SoC-t, négy hangszórót és 4 GB RAM-ot kap. 

Természetesen ez a táblagép is támogatja majd az Apple Pencilt, illetve lesz a Smart Keyboardból is kisebb verzió. 

A színválaszték marad ezüst, arany és asztroszürke, miközben WiFi-s kiadásból 32 és 128 GB-os verzióra, mobilnetesből 128 GB-os változatra lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.