Hirdetés

Jön a Microsoft Surface Book 2



|

A pletykák szerint már a következő hónapban előkerülhet.

Hirdetés

A hibridek a táblagépek piacának már a 12,4 százalékát teszik ki, és mivel a fogyasztók elégedettsége egyre magasabb, a gyártók is előszeretettel építik tovább a kategóriát. 

Hirdetés

A pletykák szerint hamarosan bemutatkozik a Microsoft Surface Book 2. A spekulációk alapján a Microsoft azt várja, hogy az Intel bemutassa a hetedikgenerációs Core i5 és Core i7 processzorait, amelyek 14 nm-es gyártástechnológiával készülnek. 

A Microsoft Surface termékcsaládját igazi úttörőnek tartják a hibridek piacán. A szó-beszéd szerint így lesz ez a Surface Book 2-nél is, amely 4K-s kijelzőt és USB-C portot kaphat. 

A Surface Book nagyjából hét hónappal ezelőtt mutatkozott be, és bár szivárgások nincsenek még az utódjáról, akár már a következő hónapban láthatjuk a második generációt. Ha így lesz, akkor a korábbi modellek minden bizonnyal olcsóbban lesznek majd beszerezhetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.