Hirdetés

Jön a Samsung és a Barnes & Noble közös táblagépe



|

Augusztus 20-án mutatkozik be a Galaxy Tab 4 Nook.

Hirdetés

A Samsung és a Barnes & Noble augusztus 20-án, New Yorkban tartják meg a közös rendezvényüket, amelyen bemutatják az első közös táblagépüket. Sajnos ettől többet nem tudni, csak annyit, hogy a tablet neve Galaxy Tab 4 Nook lesz, és 7 hüvelykes kijelzőt kap. 

Hirdetés

A két cég még júniusban jelentette be az együttműködést, amelynek keretében kifejlesztik a Galaxy Tab 4 Nookot. Az eszköz teljes mértékben Samsung hardvert kap, azonban a Barnes & Noble Nook szoftverével lesz optimalizálva. Akkor azt ígérték, hogy már augusztusban kapható lesz a 7 hüvelykes tablet. 

Ezután egyébként nem kell sokat várni a Samsung következő nagy durranására sem. A dél-koreai cég még a berlini IFA kiállítás előtt, szeptember 3-án bemutatja a Galaxy Note 4 phabletét, Pekingben, Berlinben és New Yorkban párhuzamosan. 

A Samsungnak nagy szüksége van a sikerre, hiszen a készülékei iránti kereslet és a nyereségük jócskán megcsappant, az Apple csökkenő megrendeléseinek hála hatalmas bajban vannak, és még a Xiaomi is megelőzte őket Kínában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.