Hirdetés

Jön a Steamboy Machine?



|

A Steamboy Machine a Steam Machine hordozható változata. Negyven másodperces videoklip van róla.

Hirdetés

A Steam Machine-k még meg sem jelentek, de már valakik azt tervezik, hogy kiadják azok hordozható változatát, Steamboy Machine néven. A kis hordozható játékgép az E3-on tűnt fel, egy negyven másodperces rövid videoklip formájában.

Hirdetés

A kicsi konzol leginkább a Steam Kontroller első prototípusára hasonlít, hiszen a hagyományos gombokon kívül még rajta van az érintőpaneles irányító is. A Steamboy Machine egy 5 inches kijelzőt, négymagos processzort (bár erről sem lehet még sok mindent tudni, Intel Atom?, AMD A4?), négy giga RAM-ot, és 32 gigás merevlemezt kap. „Nem lesz olyan erős, mint egy Steam Machine” – mondták a tervezők, de a játékok nagy része el fog menni rajta. Az ígéretek szerint még 3G modul is lesz benne, de ezen kívül még semmit nem lehet tudni, azt sem, hogy kik állnak mögötte, vagy hogy mikor jelenik meg…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.