Hirdetés

Jön az olcsóbb Galaxy Camera



|

Áprilistól kezdve 3G/4G vezérlő nélkül is kapható lesz a fényképezőgép.

Hirdetés

Tavaly augusztus végén rengeteg pletyka és információszivárgás után a Samsung bejelentette a Galaxy Camera fényképezőgépét, amely lényegében egy nagyon komoly optikával ellátott okostelefonnak is nevezhető volna, ha lehetne vele SMS-t küldeni és hanghívásokat bonyolítani.


Az eszközt hazánkban olyan 110-150 ezer forint környékén lehet megvásárolni, amely nyilván elérhetetlenné teszi sok érdeklődő számára, ám a Samsung nemrég bejelentette az eszköz 3G/4G modemeket nélkülöző, kedvezőbb árú variánsát. Sajnos a hazánkban április során a boltok polcaira kerülő termék várható ellenértékét egyelőre nem közölte a gyártó, de még azon sem lepődnénk meg, ha olyan 20 ezer forinttal olcsóbb lenne a mobilnetes verziónál.


A két modell közt a vezeték nélküli kommunikációs lehetőségeken túl semmiféle különbség sincs: a Wi-Fi-s modellbe is 16,3 megapixeles szenzor, négymagos processzor, 4,8 colos és 1280×720 pixeles érintőkijelző, továbbá 8 GB bővíthető háttértár került.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.