Hirdetés

Jönnek a Gigabyte AORUS alaplapok és videokártyák



|

2017-tel kezdődően érkeznek a piacra a Gigabyte új AORUS termékei.

Hirdetés

A Gigabyte azt tervezi, hogy kibővíti az AORUS márkájának a kínálatát, és a jövőben ilyen név alatt már alaplapokat, valamint videokártyákat is kínál. 

Hirdetés

Jelenleg AORUS név alatt gamereknek szóló laptopokat és perifériákat lehet találni. Ez lehet a harmadik olyan próbálkozása a Gigabyte-nak, amivel az ASUS ROG és az MSI Gaming szériáját szorongatja meg - a G1.Gaming és az Xtreme Gaming vonalak után.

Az AORUS azonban önálló márkaként van jelen, vagyis nincs egyik termékén sem Gigabyte logó. 

Az első AORUS alaplapok az LGA1151-es foglalatra építenek majd, illetve az Intel közelgő 200-as szériás lapkakészletére, Kaby Lake-támogatással. Ezek 2017 januárjában kerülhetnek a boltok polcaira. 

Az AORUS videokártyák akkor érkeznek, amikor az AMD és az NVIDIA piacra dobják a következő csúcskártyáikat. A GeForce GTX 1080 Ti már januárban befuthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.