Hirdetés

Jönnek a Heroes of the Storm témájú MSI laptopok



|

Van, hogy nem elég egy normál gamer laptop, de az MSI-nak erre is van megoldása.

Hirdetés

Az MSI olyan gamer laptopokkal készül, amelyek a Blizzard online játszható Heroes of the Stormjáról lettek mintázva. Néhányat a GamesStarton is bemutatott a gyártó. 

Hirdetés

Az MSI és a Blizzard közös termékei speciális témát kaptak a GE62 Apache, a GT72 Dominator és a GT80 modellek esetén is. 

A belépőnek szánt GE62-ben egy Intel Core i7-6700HQ processzor, 8 GB RAM, valamint egy GeForce GTX 960M videokártya találhatóak. Az egész ház egy nagy téma, a modell vételára pedig 2299 dollár, és extra kódok is lapulnak a játékhoz a dobozban. 

A GT72 már valamivel erősebb: a 17,3 hüvelykes óriásban egy Core i7-6820HK CPU van, GeForce GTX 980M grafikus vezérléssel, 16 GB RAM-mal, egy 256 GB-os SSD-vel és egy 1 TB-os merevlemezzel. Téma csak elöl van, a laptop hátuljára gravírozták a mintát. Ezért nagyjából 3230 dollárt kell fizetni. 

A legnagyobb óriás értelemszerűen a GT80, ami már 18,4 hüvelykes, benne pedig a Core i7-6820HK mellett két GTX 980M is van, 32 GB DDR4-es RAM mellett. 4210 dollárért lehet majd vinni, a nemzetközi megjelenésről egyelőre nincs infó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.