Hirdetés

Jönnek a mobilfizetésre alkalmas Pebble óraszíjak



|

Érkezik a Pagaré, de nem lesz olcsó kiegészítő.

Hirdetés

A FitPay és a ConnecteDevice elindították a közösségi finanszírozási kampányát annak az okosóraszíjnak, ami a Pebble termékeihez készül. 

Hirdetés

A Pagaré különlegessége az, hogy lehetővé teszi a Pebble eszközök számára a mobilfizetést. 

A júliusra várható szíjak választ jelentenek a Pebble egy korábbi felhívására: extra funkciót adnak az okosórákhoz. A jó hír, hogy így az okosóra olcsóbb - a rossz, hogy egy ilyen szíj 89 dollárba kerül majd, vagyis kiegészítőnek elég drága. 

Amennyiben valaki csak a mobilfizetés miatt váltana más viselhető eszközre, akkor persze viszonylag baráti árral jön a Pagaré. Elméletben 9 millió üzletben lesz használható, ugyanolyan technológiával, mint az Apple Pay (a tényleges kártyaadatokat nem tárolja). 

A gyártó a jövőben több területen is bevetné az okosszíjakat, például a tömegközlekedésben vagy a jegyellenőrzésben. 

A Pagaré egészen addig alkalmas a fizetésre, amíg a karunkon van - ha levesszük, legközelebb meg kell adni a PIN-t a fizetések előtt. A Pebble Time mellett a Time Steelhez és a Time Roundhoz is használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.