Hirdetés

Jönnek a Seagate SSD-k



|

A Seagate az első, fogyasztóknak szánt SSD-meghajtókat mutatta be.

Hirdetés

Hosszú ideje dolgozik a Seagate azon, hogy bővítse a kínálatát a hagyományos merevlemezeken túl is. A gyártó most hivatalosan is bemutatta az első olyan adattárolóit, amelyek már az SSD-k között indulnak versenybe, ráadásul a fogyasztói szektorban. Ezek a Seagate első SSD-i, amelyeket az átlagfelhasználóknak szán. 

A 600-as szériába 2,5 hüvelykes modellek kerültek, 6 Gbps-os SATA csatolófelülettel. A meghajtók kapacitása elérheti a 480 gigabájtot is. A 600 Pro sorozat tulajdonképpen megegyezik az előző termékvonallal, azonban ezeknek alacsonyabb az energiafogyasztása, így főként szerverekbe és adatközpontokba ajánlják. 

Az 1200-as széria már tovább megy, és 12 gigabit per másodperces adatátvitelre alkalmas SAS felülettel érkezik, 1,8 és 2,5 hüvelykes méretekben egyaránt. Ebben a sorozatban a maximális kapacitású modell tárhelye 800 gigabájt. 

Az SSD-k értékesítése hamarosan megkezdődhet, illetve kész konfigurációkban is számíthatunk ezekre az adattárolókra. Sajnos az áruk még nem ismert. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.