Hirdetés

Jönnek a Viewsonic noteszek



|

A ViewSonic különleges netbookról és notebookról rántotta le a leplet a napokban.

Hirdetés

A hazánkban leginkább minőségi LCD monitorairól ismert ViewSonic kifejezetten a kínai piacra tervezi a legújabb, 22 hüvelykes kijelzővel ellátott hatalmas notebookot. A képernyők gyártása mellett a cég ugyanis mostantól netbookok és notebookok gyártásával is foglalkozni szeretne, így kerültek napvilágra az újdonságokról szóló hírek. Egyelőre nem tiszta, hogy abszolút saját készítésű lesz-e a készülékpaletta számos újdonsága, vagy OEM gyártókat is bevonnak a kivitelezésbe.

viewsonic-launched-the-viebook-mini-notebook-computer-2.jpg
 

 

Azonban nem ezek a készülékek az első noteszek a gyártótól, már hallhattunk a 10,2 hüvelykes kijelzővel ellátott Atom N270 processzoros netbookról. Kíváncsian várjuk, hogy Európáig is eljutnak-e majd az elsősorban irodai munkára tervezett notebookok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.