Hirdetés

Jóval erősebbek lesznek az Apollo Lake processzorok



|

Az Apollo Lake chipek 30 százalékkal jobb teljesítményt ígérnek a Braswell lapkáknál.

Hirdetés

Az idei év második felére várható az Intel Apollo Lake processzorainak a megjelenése. Az alacsony fogyasztású és olcsó lapkák laptopokban, hibrid táblagépekben és egyes asztali gépekben kapnak majd szerepet. 

Hirdetés

Tudni kell ezekről, hogy az Intel Braswell processzorainak a folytatását jelentik - ezeket Chromebookokban, olcsó windowsos laptopokban és kisebb asztali gépekben láthattuk. 

Az Intel már korábban is ígérte a jobb teljesítményt, azonban mint kiderült, már konkrét számok is vannak. Az Apollo Lake a Goldmont CPU-architektúrára építkezik, ami az Airmontot váltja (ezt a Braswell mellett a Bay Trailnél alkalmazták). 

A váltásnak hála 30 százalékkal jobb CPU- és 30 százalékkal jobb grafikus teljesítményre lehet számítani. Támogatott lesz a DDR3L, az LPDDR3 és az LPDDR4 típusú memória, az USB-C, továbbá 15 százalékkal hosszabb üzemidő várható. 

Az Apollo Lake chipek a Celeron, a Pentium N és a Pentium J sorozatokban indulnak, de sajnos órajelekről és pontos megjelenésről még nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.