Hirdetés

Júniusban jön a Google okosórája



|

A Google okosóra Nexus készülékként, az LG-től érkezik.

Hirdetés

Gyakorlatilag minden nagyobb gyártó okosórán dolgozik - némelyik elismerte, másoktól kiszivárgott. A Google és az LG közösen ugranak fejest a kategóriában, a tőlük érkező okosóra pedig valamikor júniusban mutatkozhat be, a Nexus sorozat legújabb tagjaként. 

Hirdetés

A CNET információi szerint a Google valamikor márciusban rántja le a leplet egy olyan operációs rendszerről, amit okosórákra optimalizáltak. Maga az okosóra a cég I/O konferenciáján, júniusban mutatkozna be először. A készülék a Nexus termékvonalat erősíti, ami azt jelenti, hogy míg a szoftvert és a részleteket a Google intézi, addig magát a hardvert egy partnercég rakja össze. Úgy tudni, a Google az LG-t választotta, vélhetően a Nexus 4 és a Nexus 5 okostelefonok sikerei miatt. 

Érdekes lesz látni, hogy vajon mire lesz képes a Google a kategóriában, és milyen hatással lesz a piacra a Glass okosszemüveg. A Samsung már be is mutatta a legújabb okosóráit, amelyek ugyanakkor nem lettek kiváltképp izgalmasak. Egyesek szerint egyedül az Apple iWatch lehet képes komolyabban megbolygatni az állóvizet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.