Hirdetés

Trust Freewave Audio Set



|

Eddig vezeték nélküli hangszórókkal jellemzően csak házimozi-rendszerekben találkozhattunk, hiszen itt a legproblémásabb a jelkábel lefektetése.

Hirdetés

A Trust vezeték nélküli audioegysége a számítógépes hangátvitelt teszi kényelmesebbé, gyakorlatilag bármilyen 2.0-s vagy 2.1-es hangszórórendszer jelkábelét kiválthatjuk vele, legfeljebb 15 méteren belül.

A rendszer egyik oldalán egy USB-s stickbe kombinált hangrendszer-jeladó foglal helyet, amihez kényelmes hosszabbítóbölcsőt is mellékel a gyártó. A 2,4 GHz-es rádiófrekvencia-sávban dolgozó adó jelét egy apró végegység veszi, amelynek tápellátását egy kisméretű adapterrel biztosíthatjuk. 3,5 mm-es jack és RCA-csatlakozók állnak rendelkezésre a hangfalak csatlakoztatásához, így a legtöbb PC-s vagy maces hangrendszert használhatjuk.

 



A jeladó csatlakoztatásakor az operációs rendszer mindenféle meghajtóprogram nélkül is felismeri azt hangeszközként, és automatikusan alapértelmezetté is teszi. Ennek folytán nagyon kényelmesen csatlakoztathatunk a számítógéphez egy második hangrendszert, amely mondjuk a kisszobában vagy a konyhában, esetleg a kertben teljesít szolgálatot. Megtakaríthatunk ezáltal egy internetrádiót, illetve médiaklienst, ami mintegy 20-30 ezres pluszt is jelent. Egy 5.1 csatornás hangrendszer hátsó hangfalpárjának vezetéktelenítése is megoldható a Freewave révén.

Tapasztalataink szerint az átvitel hangminősége sokkal jobb, mint az olcsó FM-jelátvivőké. Itt is megjelenhetnek időnként rádiófrekvenciás zavarok, amelyek pillanatnyi kihagyás formájában éreztetik a jelenlétüket, de egyébiránt a hang minősége elég jó.

Adatok:

- USB-s audioegység és jeladó
- 2,4 GHz-es frekvenciasáv
- USB-hosszabbító és -bölcső
- RCA- és jack kimenetek (a vevőegységen)
- PC és Mac PnP
- 15 méteres hatótávolság
- meghajtóprogramot nem igényel
- Forgalmazó: R.A. Trade Kft.
- Ár: 10 390 Ft
- Web: trust.com

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.