Hirdetés

Karácsonyra már csak egy vagyonért van AirPods



|

Végre megérkezett az AirPods, de karácsonyra már nem jut el senkihez - az aukciós oldalakon azonban döbbenetes árakért azonnal vihető.

Hirdetés

Nagyjából két hónapos késés után, de végre megérkezett a Bluetooth-on keresztül, vezeték nélkül működő Apple AirPods. A fülhallgató 59 990 forintba kerül, és elsősorban az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus mellé ideális választás, elvégre azokon nincs jackcsatlakozó. 

Hirdetés

Az AirPodsban az Apple W1 lapkája dolgozik, egy feltöltéssel öt óráig használható. A doboz egyben vezeték nélküli töltő is, 24 órányi energiával. 

Várható volt, hogy nagy lesz a termék iránt a kereslet, és így is lett. Eredetileg december 21-re ígérték az AirPods kiszállítását, azonban az elérhetősége rövid idő alatt 4 hétre tolódott ki. Ez azt jelenti, hogy karácsonyra már senkihez nem jut el. 

Vagy mégis? Az aukciós oldalakról azonnal vihető, például az eBayről. A gond csak az, hogy döbbenetes árakon. 

Az aukciós oldalakon az AirPods fülhallgatókat az eredeti ár többszöröséért kínálják, nem ritka a 600 000 forintos vételár sem. Valószínűleg arra játszanak, hogy sokan lesznek, akik a legújabb Apple terméket akarják a karácsonyfa alá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.