Hirdetés

Képeken az ASRock Z270 Fatal1ty alaplapja



|

Több fotó is előkerült az ASRock Kaby Lake processzorokra felkészített alaplapjáról.

Hirdetés

Az Expreview jóvoltából több kép is előkerült az ASRock következő alaplapjáról, az ASRock Z270 Fatal1tyről. 

Hirdetés

Az egész alaplap egyben nem látható a fotókon, azonban több részletét is lencsevégre kapták. Mivel a Z270-es, a Fatal1ty és a Creative Sound Blaster Cinema 3 logókból sincs hiány, ezért jó eséllyel a sorozatgyártásba küldött verziót sikerült lefényképezni. 

A hátsó részleg a jelek szerint két gigabites Ethernet portot tartogat, továbbá négy USB 3.1-et (ebből egy USB-C), két USB 3.0-t, 8-csatornás audiot TOSLINK-csatlakozóval, továbbá DVI, D-Sub és HDMI kimeneteket. 

A tárhelykezelést nyolc darab 6 Gbps-os SATA porttal és legalább egy M.2 slottal oldják meg. 

Az Intel 200-as szériás lapkakészletére építő alaplapok a hetedik-generációs Kaby Lake processzorokkal egyszerre, 2017 januárjában jelennek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.