Hirdetés

Készül az Apple AirPods



|

Ez lehet az Apple új, vezeték nélküli fülhallgatójának a neve.

Hirdetés

Először még januárban bukkant fel az AirPods név, azonban egy mostani jelentés ismét elővette: az Apple állítólag egy Bluetooth-alapú, vezeték nélküli fülhallgatót adna a felhasználóinak. 

Hirdetés

Az AirPods az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus készülékekkel egyszerre jelenne meg, ami nem véletlen: az idei modellek már jackcsatlakozó nélkül érkeznek. 

Az AirPods Bluetooth-on keresztül kapcsolódna az eszközökhöz, és a 3,5 milliméteres csatlakozó nyugdíjazása miatt az érkezése több mint időszerű. 

Aki alternatívát keres, az vagy egy Lightning csatolós adaptert kell használjon vagy egy Lightning csatlakozós fejhallgatót. Az AirPods nagy előnye az lehet ezekkel szemben, hogy vezeték nélkül tölt, illetve, hogy a bal és a jobb oldal között sem lesz vezeték. 

Sajnos az AirPods megjelenési dátumáról még nem pletykáltak konkrét időpontot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.