Hirdetés

Kicsi és erős lesz a Shuttle XPC SH170R6



|

Az Intel Skylake processzoraihoz tervezték az apróságot.

Hirdetés

A Shuttle-nek sok kompakt asztali gépe van, és éppen ilyen lesz az XPC SH170R6 is. Egy asztali barebone. 

Hirdetés

A gyártó úgy tervezte az apróságot, hogy az támogassa az Intel hatodikgenerációs Core processzorait, amelyek a Skylake architektúrára épülnek. 

Természetesen egyedi alaplapot kínál a gép, ami az Intel H170 Express lapkakészletére alapozott. Van egy PCI-Express 3.0 x16 és egy PCI-Express 3.0 x4 bővítőhely, négy DDR4-es memóriának DIMM slot, egy 32 Gbps-os M.2 slot, továbbá négy 6 Gbps-os SATA port. 

A CPU-hűtő a hőcsövekre épít, míg a 300 wattos táp 80 Plus Bronze hatásfokkal rendelkezik. 

A házba befér egy 5,25 hüvelykes optikai meghajtó és két 3,5 hüvelykes adattároló. Van két DisplayPort 1.2-es csatlakozó, amelyek egy 4K-s kijelzőt is kezelnek, de akad HDMI port, 6 USB 3.0-ás port, eSATA, gigabites Ethernet és nyolccsatornás HD audio. 

Ebben a hónapban már meg is jelenik, 307 euró körüli áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.